Nog meer Doogee nieuws!

Na gisteren al enthousiast de nieuwe Doogee Mix als eerste Nederlandse blog te hebben mogen aankondigen, hebben we vandaag nog 2 primeurtjes uit de Doogee stal.

Ten eerste hebben wij te horen gekregen dat Doogee van start is gegaan met een nieuw submerk dat onder de naam Doopro gaat lanceren. We hebben verder nog geen inhoudelijk nieuws over de devices die onder dit merk het daglicht zullen gaan zien, maar we zijn er zeker van dat we gaande weg op de hoogte gehouden zullen worden. 




Het tweede nieuwtje dat we mochten ontvangen is wederom over de nu al bijna legendarische Doogee Mix. Na veel speculatie is de prijs van het instapmodel namelijk bekend gemaakt. Naast dat het nu bevestigd is dat het de Doogee Mix vanaf Mei 2017 verkrijgbaar zal zijn, er inderdaad een fingerprint-scanner in de homeknop aan de voorkant zit weten we nu ook dat er een hele dunne rand om het scherm loopt om het oor-probleem (dat bij de Xiaomi Mix voor slecht geluid zorgt) te fixen. Weer een verbetering op het conceptmodel van Xiaomi. Maar goed, de prijs: De Doogee Mix zal vanaf 200 euro verkrijgbaar zijn, wat natuurlijk slechts een fractie van de prijs is van veel andere high end modellen (vaak met mindere specificaties of een saaier uiterlijk, maar goed dat terzijde).

Wil je nog eens nalezen wat de specificaties van de Doogee Mix zijn of meer over het toestel weten dan kun je uiteraard even terug naar het grotere artikel dat we eerder over dit toestel hebben geschreven

Reacties