Bezelloos voor een budget? De Leagoo M5 Edge komt eraan!

Het bezelloze ontwerp is inmiddels niet meer weg te denken uit de smartphone wereld, en de curved displays zoals we die kennen van de Galaxy S6 tot en met 8 zijn niet meer exclusief voorbehouden aan de grote merken met hun woekerprijzen. Al is niet iedere poging geslaagd en niet ieder toestel dat de naamstoevoeging edge heeft gekregen, heeft ook daadwerkelijk geen bezels is een gebogen scherm. Dan denk ik met name aan de Bluboo edge die gewoon heel dik, aan de zijkanten schuin aflopend glas, bovenop een recht display heeft gelegd. Dat is het natuurlijk nѐt niet. 



Dan hebben we natuurlijk de wat prijzigere edge to edge toestellen van LeEco,  Nubia en natuurlijk de eerder door ons besproken en zeer aan te raden Ulefone Future.  Maar een echt edge display voor een prijskaartje onder de honderd dollar?  Vanaf volgende week is dat mogelijk als het aan het Chinese Leagoo ligt



Dan lanceren zij namelijk hun Leagoo M5 Edge. En die zal voorzien zijn van een 5 inch curved scherm. Verder zal dit, op Android Nougat draaiende budget toestel een 1.5 quad core processor mee krijgen die gekoppeld is aan 2GB RAM en een interne opslag van maar 16GB die gelukkig gewoon is uit te breiden met een SD kaart. Aan de achterkant heeft de Leagoo M5 Edge een 13MP camera en de selfie camera op de voorkant is een 8MP camera. We zijn benieuwd en houden jullie op de hoogte. 



Reacties