Nieuwe Kleuren voor Zoji Z6 en Z7

De rugged budgettoestellen Z6 en Z7 van de Chinese fabrikant Zoji, zijn sinds eind April dit jaar op de markt en waren tot nu toe slechts in het zwart verkrijgbaar. Vanaf volgende week komt daar verandering in, zo vertelt ons een woordvoerster van Zoji. 

Met de zomer voor de deur vonden we het tijd om ons assortiment wat kleurrijker te maken, aldus Zoji die beide toestellen naast Zwart nu ook in het Fel Oranje en Leger Groen zal aanbieden. Vanaf volgende week zullen deze nieuwe kleurvarianten op online-winkel Aliexpress te vinden zijn, en uiteraard kunnen we verwachten dat dit gepaard gaat met de nodige kortingsacties, flashsales en extra kado's bij je bestellingen.




Beide smartphones van Zoji zijn in bezit van een IP68 certificaat, een beetje de hoogste standaard op dat vlak voor telefoons, de Zoji Z6 is met zijn 9.9mm ook nog eens een van de dunste rugged telefoons die er zijn op dit moment. het is het instapmodel met een quadcore MT6580 processor, gekoppeld aan 1GB RAM en een interne opslag van helaas maar 8GB, een 5 en 8MP camera, een 4,7 HD  scherm en evengoed wel 3000mAh accu en Android 6.0




De Zoji Z7 is wat dat aangaat al een iets vlottere optie en ziet er wat stijlvoller uit met zijn wat gebogen design en de metalen plaat op de achterkant. De Z7 draait op de iets snellere MT6737 chipset en heeft 2GB RAM en 16GB ROM en dat is met die chipset prettig werken. Het 5 inch HD scherm van de Z7 is met een 2.5D laag belegd hetgeen bijzonder mooi oogt. Overigens is er door Zoji deze week ook een upgrade naar Nougat beloofd voor de Z7. Als dat maar goed gaat! Maar laten we nu vooral genieten van de leuke nieuwe lijn kleuren en de voordelen die dat tijdens de actieperiodes oplevert!








Reacties