Onze voorspelling klopt! Nomu S30 MINI komt eraan!

Nog meer rugged nieuws uit China! Nomu, een van de kwalitatief beste rugged smartphone fabrikanten zet zijn kennis in om ons te verrassen met nog een nieuw toestel! De Nomu S30 Mini.

De naam verklapt het natuurlijk al, het gaat om een kleinere versie van het vlaggenschip van het merk de Nomu S30. Ondanks herhaaldelijke verzoeken om meer informatie over de verwachte specificaties hult Nomu zich in stilte. Wat we wel al weten is dat het toestel zal draaien op het nieuwe Android 7.0 Nougat. En in de traditie van Nomu verwachten we dat dit gewoon weer de stock-versie zal zijn, zonder bloatware zonder onnodige poespas, zoals we dat het liefst zien! Net zoals de rest van de familie is ook de S30 natuurlijk geheel schok- en waterbestendig zodat hij zijn IP68 Certificering ook heeft verdiend. Verder hebben we vanuit het Nomu hoofdkantoor vernomen dat (zoals we al in onze aankondiging van de Nomu T10 hebben voorspeld) de USB Poort van de Nomu S30 Mini niet meer afgedekt zal worden door een klepje, maar net zoals de speaker die hem reeds voorging, geheel waterproof is! Een revolutie die we vanaf nu waarschijnlijk in alle nieuwe Nomu toestellen mogen verwachten. 



Verder hebben we nog één nieuwtje: We weten namelijk al wat de materiaalkeuze van Nomu is geworden voor de achterkant van de S30 Mini. Geen plastic of metaal deze keer zoals we dan van de meeste rugged telefoons gewend zijn. Nee! Nomu komt met een revolutionaire CARBON FIBER achterkant, die naast ijzersterk ook nog eens oxidatie- en corrosie-ongevoelig is en in verhouding tot andere materialen veel minder gewicht in de schaal legt (letterlijk in dit geval!) Het wordt verwacht dat het toestel later deze maand al verkrijgbaar moet zijn al kunnen we nog niet zeggen voor welke prijs. Nomu kennende zal er vast wel een mooie introductie-flashsale gehouden worden tijdens welke het mogelijk is om de robuuste smartphone tegen een fikse korting aan te schaffen. Voor degenen die niet willen wachten en liever voor de grotere S30 wil gaan. Deze is momenteel met een 22% korting te verkrijgen via de officiële Aliexpress Webwinkel van Nomu. Helpen jullie met duimen dat we hier ook een sample van mogen ontvangen hier bij MVM?

Wordt vast vervolgd ;)

Reacties