Uitgelekt: Doogee BL5000 met foto's!

Vandaag hebben we via John van Major Droid informatie ontvangen die echt interessant is, het gaat om een toestel waar we reeds eerder een vlugge aankondiging van hebben gehoord van Doogee zelf, maar nu zijn er al wat eerste kiekjes beschikbaar, uitgelekt doordat een medewerker van het Chinese concern wat foto's met zijn (hoe kan het ook anders) mobiele telefoon heeft geschoten.

Het gaat om een nieuwe Doogee net een grote accu capaciteit, hetgeen wel een beetje een trend begint te worden, mensen dragen met liefde een paar gram meer aan gewicht met zich mee als dat een oplaadbeurt of twee kan overslaan. De projectnaam van dit toestel is DG_A62 Doogee Shoot Power,




maar volgens onze bron is dit dus de al eerder door ons genoemde Doogee BL5000! Het toestel zal een MT 6750T Chipset mee gaan krijgen en 4GB RAM. Ook wordt er gefluisterd over 64 GB interne opslag en een FHD 5,5 inch scherm. Er gaan zelfs geruchten dat de BL5000 geheel waterdicht zal zijn. 




Maar nogmaals, dit zijn geruchten en er is nog niets officiëel bevestigd en geconfronteerd met de door ons bemachtigde foto's zwijgt Doogee in alle talen. We zullen dus nog even geduld moeten hebben, en jammer genoeg weten we niet hoe lang nog want we hebben geen release datum vooralsnog. Ook een prijs is nog niet bekend, maar Doogee kennende zal het toestel voordelig zijn.











Reacties