MVM heeft de primeur nog voor GizChina! Nomu bevestigt nieuw toestel!

Mogen we hier bij MVM even onszelf een schouderklopje geven? Als nieuwkomer in  blogland zijn we enthousiast te mogen melden dat we dit nieuwsfeitje eerder mogen en kunnen brengen dan het vermaarde internationaal bekende GizChina en we óók de bekende nieuwssite over Chinese smartphones Xiaomitoday te snel af zijn!

Het Chinese Nomu,  gespecialiseerd in rugged smartphones heeft ons gisteren laten weten dat hun nieuwste toevoeging  in hun lijn al in de komende week gepresenteerd zal worden!  Dit is (tot nu toe dus)  volledig stilgehouden zodat het tech team van Nomu ongestoord aan hun nieuwste krachtpatser kon werken. 




Veel kunnen ook wij je nog niet vertellen over het nieuwste lid in de Nomu familie, maar wel weten we dat het wederom een rugged toestel gaat worden dat water, stof en valpartijen niet uit de weg gaat. En over dat laatste,  die valpartijen heeft Nomu alvast een tipje van de sluier opgelicht : Daar waar de voorafgaande modellen een val van 1m 30 gegarandeerd konden overleven, al is het op beton (we kunnen dit overigens uit ervaring beamen) kan het nieuwste Nomu toestel een gegarandeerd valpartijen aan van maar liefst twee en een halve meter!!! 
Dat is zeker niet misselijk!

Jammer genoeg weten verder niets over andere specificaties en hebben we net als jullie, geen flauw benul hoe het toestel er uit gaat zien.  Al hopen we natuurlijk op het zelfde geweldige scherm en het buitengewoon goede geluid dat we reeds eerder in de S10,  S20 en de S30 terug vonden... Hmm al hebben we van Nomu nog niet vernomen hoe het nieuwe toestel  genoemd gaat worden... 

Maar we hebben een vermoeden... 





Wordt vervolgd! 

Reacties