Nieuwe lijn dunne rugged phones van E&L Proofings

De Chinese Rugged Phone Specialist KenXinDa lanceert de nieuwe S-Lijn

Zoals jullie weten is de concurrentiestrijd op het vlak van goede betaalbare telefoons in China keihard en nooit afgelopen. Zo heeft het Chinese KXD (KenXinDa) een nieuwe lijn gelanceerd en besloten deze onder een andere subnaam namelijk E&L Proofings uit te brengen, Zoals we al eerder hebben vastgesteld is originaliteit in deze nek aan nek-concurrentie niet het grootste punt. Dat is ook hier weer vast te stellen. De originaliteit in naamgeving laat ook te wensen over, al moet ik heel eerlijk zeggen dat de specificaties en ook de punten die WEL origineel zijn en de toestellen een uniek tintje geven wel indruk op me maakten.





De nieuwe S-lijn toestellen, die uitgebracht wordt naast de al bestaande KXD W-series, onderscheidt zich vooral van deze toestellen door dat ze veel minder op de standaard bouwtelefoon lijken. Daar waar op de W serie nog grote bumperhoeken in knalgele of feloranje accenten terug te vinden zijn is de S serie (bestaande uit de S30, S50 S60 en S70) veel meer lijken op wat je een gewone consumententelefoon zou kunnen noemen. Ze zijn veel dunner dan de gemiddelde bouwtelefoon en ook voorzien van specificaties die vergelijkbaar zijn met de reguliere smartphones van vandaag de dag. Het design doet natuurlijk wel een heel klein beetje denken aan de vorig jaar verschenen Nomu S30 die zelf natuurlijk ook al een héél klein beetje (lees: VOLLEDIG) leek op de MyPhone Axe Pro.

Maar goed, we hadden reeds geconcludeerd dat originaliteit niet het belangrijkste punt is bij Chinese toestellen en als we dan even kijken naar de S50 en de S60 in het midden van de nieuwe E&L serie, dan moeten we stellen dat de specificaties in eerste instantie uitermate goed uitzien:




WIL JE MEER WETEN OVER DIT NIEUWE MERK?
VRAAG BIJ ONS OM MEER INFORMATIE OF  KIJK OP HUN WEBSITE

Reacties