"Lek" vertelt meer over nieuwe Meizu M5C!



Nadat ze een tijdje terug al hadden aangekondigd met een nieuw toestel in de M-lijn op de markt te gaan komen, heeft het Chinese Meizu vandaag wat informatie laten uitlekken over de Meziu M5C. Duidelijk is dat Meizu ons eerst eens wil laten zien hoe de nieuwe M5C er gaat uitzien.


Het "lek" is gevonden in een "niet live gegane versie van de Meizu website" aldus de Chinese smartphone nieuwssite GizChina. Wij vinden dat aan de foto's vooral te zien is dat de M5C qua uiterlijk niet echt vreselijk veel verschilt van zijn iets oudere broertje de Meizu M5S. De M5C is vermoedelijk vooral gericht op het goedkopere segment.


Ondanks dat het allemaal wat lastig is van foto's af te zien lijkt het op dat de M5C wel eens geen metalen behuizing zou kunnen hebben, maar er is wel nog een fingerprint-scanner in zicht (al zien we die tegenwoordig op steeds goedkopere toestellen terug). Ook zien we dat de kleur enkel op de achterkant te zien is van de voorkant is het toestel dus geheel zwart. De rode achterkant blijkt niet de enige keuze want op de "niet live gegane" site zijn immers ook al de kleuropties terug te vinden. En zo te zien is de M5C in een feestelijk aantal kleurtjes te krijgen. van hemelsblauw tot roze...Je moet er toch niet aan denken... maar okee, voor de saaiere mens (mij inclusief) is er gelukkig ook gewoon een zwarte of goudkeurige variant.

de duurdere Meizu M5S

Ook zijn er al (hardnekkige) geruchten over de specificaties van de telefoon. Dan hebben we het over een 1.5GHz MediaTek processor gekoppeld aan 2GB RAM en de oude bekende 16GB ROM. Er wordt gesproken over een 5 inch display met een 1280 x 720p resolutie. De camera zal dan wel een 8MP back- en 5MP frontcamera worden. Al met al een standaard configuratie. De accu zal om en nabij de 3000 mAh worden en dat is wel lekker. Al denk ik dat je voor de prijs die  voor de M5C van het in China zeer populaire Meizu gevraagd zal worden menig smartphone met beter specs als deze zult kunnen verkrijgen.

We wachten in spanning af!

Reacties