MAAK KANS OP EEN NOMU SMARTPHONE!



NOMU GIVEAWAY!!!

Ter gelegenheid van onze samenwerking met Nomu om als eerste Nederlandse review-site hun nieuwste toestel te mogen presenteren willen we graag de geweldige Nomu Giveaway Actie met jullie delen. Deze keer is het niet zo dat de prijs vast staat, maar jij mag ZELF kiezen of je de Nomu S10, S20 of S30 wil winnen.




Elk toestel heeft eigen specifieke eigenschappen en het is maar net wat je smaak en manier van smartphone gebruik is, welke van de drie uiteindelijk het best bij past.
Hoe doe je mee? 

 SIMPEL!


A) Like onze Facebook Pagina of abonneer je op ons Blog.
B) Deel dit bericht.
C) Ga naar de Nomu Facebook Pagina en like deze en abonneer op de Nomu YouTube Channel.
D) Comment onder de Giveaway Post welk van de 3 Nomu toestellen je wil en waarom.



Uit de reacties zal Nomu een internationale winnaar kiezen, die vervolgens zelf mag kiezen welk van de drie fantastische toestellen hij of zij wil hebben. Ongeacht welk van de drie je ook kiest je bent bij een Nomu altijd van een aantal dingen verzekerd:




A) Enorm prettige, kleurrijke schermen met een schermhelderheid die ik tot nu toe bij geen ander toestel ben tegengekomen.
B) Een ongeloofelijk goed geluid met een speciaal ontworpen waterproof speaker die zelfs onderwater werkt! Het volume en de kwaliteit laten zelfs HTC Boom in zijn hempie staan.
C) Een IP68 gecertificeerd toestel dat volledig onder water functioneerd en zelfs onder water kan filmen en/of fotograferen en volledig (fijn)stof dicht is.
D) Een ijzersterk toestel dat voorzien is van gorilla glas en valpartijen tot 1,25 meter zonder enige moeite overleeft al valt de telefoon op stoep of straat.





Zoals altijd zijn Blogspot, YouTube, Facebook en Mercury View geen partij in deze actie en ligt het initiatief voor prijstrekking en verzending bij onze vrienden van Nomu. 

Veel succes!!!

Reacties