Doogee heeft vandaag de BL5000 onthuld

Doogee heeft vandaag de BL5000 onthuld. En we kunnen wel stellen dat het een bijzonder goed ogende telefoon is geworden (al weet ik niet wat er aan de hand is met al die blauer glimmende toestellen van tegenwoordig, ach het is in ieder geval een afwisseling van het al lang vervelend geworden rosé goud).

Mocht je van plan zijn een telefoon aan te schaffen met en is accuduur een belangrijk punt voor je, ben je vast tijdens die zoektocht aardig wat bulky, zware en dikke toestellen tegen gekomen, er is echter een trent steeds dunnere toestellen te maken die niet meer loodzwaar zijn en toch in het bezit zijn van een lang meegaande accu. zoals bijvoorbeeld ook de Gretel GT6000 die we reeds eerder uitgebreid hebben besproken.



8K3A5550



Ook de Doogee BL5000 valt onder die laatste categorie. Het toestel ziet er ondanks de forse 5050mAh batterij stijlvol uit en niet bovengemiddeld dik ook, Doogee heeft inmiddels laten weten dat er al ze al aan de pre-sale procedure beginnen op hun website.

Het enige wat we echter nog weten over de BL5000 is dat hij, behalve dan een flinke accu ook nog eens met een andere curving techniek dan de bekende 2.5D technologie is bewerkt waardoor het scherm en de hoeken extreem ergonomisch afgerond zijn. Het toestel zal een octacore CPU meekrijgen al weten we nog niets over de kloksnelheid. Er is sprake van een 13MP Dual Camera op de achterkant van de nieuwe BL5000 volgens de website van Doogee. We houden jullie op de hoogte zodra er meer gegevens bekend zijn.



8K3A5490






Reacties