Doogee Mix: ALLE pre-orders wereldwijd al verscheept!

De Doogee Mix is in de korte tijd dat hij uit is tot een van de meest gewilde en snelst verkopende toestellen op de Chinese marktsites. 

Bij Banggood staat hij zelfs al een week lang als best verkochte product bovenaan de lijst. Als je de specificaties tegen de prijs aanhoudt is het ook wel een interessante deal. Zeker in de introductie-periode waarin de pre-order prijs van 169,99 dollar voor de 4GB variant nog steeds geldt .






De Doogee Mix wordt geproduceerd, geassembleerd en getest in de Doogee Fabriek in China. Daar houdt men er een streng beleid op na om veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Je zou toch niet willen dat bijvoorbeeld je batterij spontaan ontvlamt, ik noem maar even wat willekeurigs ;) En smartphones bouwen is geen productiewerk in de zin zoals velen zouden denken. Om je een idee te geven: ÉÉN enkele Doogee Mix van begin tot het eind te produceren en te testen, dus voor hij de deur uit gaat duurt maar liefst 160 dagen! Elke Doogee Mix, ieder exemplaar moet verplicht ruim 140 soorten tests succesvol doorstaan voor hij naar jou of mij wordt gestuurd... 160 uur.... WOW! 

Ik denk dat dat wel één van de redenen is dat we zelden of nooit horen van een Doogee product dat terug gehaald hoeft te worden, of met een productiefout gelanceerd werd. Wat wellicht ook fijn is om te weten voor mensen die gewend zijn aan Samsung. De Doogee Mix komt uit de doos met alle vooraf aangekondigde functies en opties geheel werkend! Dus niet dat je nog een paar weken moet wachten op je text to speech of iets in de richting... weer zo maar een random voorbeeld ...weet niet hoe ik er op kom ;) Maar terug naar de Doogee Mix. De reden waarom ik je ineens vertel over het productieproces is omdat we va de Doogee fabriek het heugelijke nieuws mochten ontvangen dat ALLE DOOGEE MIX toestellen die wereldwijd waren besteld (pre-orders) inmiddels de fabriek hebben verlaten! Dat is TWEE weken na de officiële lanceerdatum mensen, en ALLE orders zijn de deur uit! Ook hier kan menig andere telefoonproducent een puntje aan zuigen. 


Om dit heugelijke gegeven met ons te delen heeft Doogee een aantal foto's vrijgegeven die ons een kijkje bieden achter de schermen van een assembly line in de Mix-fabriek, kijk gezellig even mee:




Hier zie je de Zout Spray Test. Deze zorgt ervoor dat de Doogee Mix daadwerkelijk goed beschermd is tegen spatjes, condens en corrosie in het dagelijks leven.





Elk scherm krijgt een klik-test waarbij het zo rond de 50.000 klikken te verduren krijgt die accuraat uitgevoerd moeten worden. 





Elke Dooge Mix afzonderlijk wordt in een gesloten lab geplaatst met variërende temperaturen en luchtvochtigheid-niveaus om zo te testen of de Mix het ook in veranderende weersomstandigheden blijft doen.

Nou, dat klinkt natuurlijk allemaal hartstikke mooi en zou dus moeten betekenen dat we van de Doogee Mix dezelfde bouwkwaliteit en afwerking zouden mogen verwachten die we inmiddels al een beetje van Doogee gewend zijn. En dat is een goede zaak, en in de loop van de volgende week kunnen we jullie als het goed is alles over de Doogee Mix uit eigen ervaring en eerste hand vertellen. We hebben inmiddels contact gehad met zowel Doogee als DHL en kunnen de Mix dus na het weekend hier op ons bureau verwachten! 





Special Shout out to Sabrina @ Doogee! Thanks!

Reacties