E&L Proofings toont hun volledige arsenaal op video!

In onze contacten met Chinese telefoonbedrijven hebben we altijd met verschillende mensen te maken, de één recht door zee, de ander wat minder, het Engels is dan eens goed dan is amper chocola van te maken, en begrijp me niet verkeerd, dat is de charme van werken met een geheel andere cultuur, en geheel andere set sociale wetten en regels ontmoeten en er de humor van in kunnen zien. 


Toch voel je je als je bijvoorbeeld doorvraagt over bepaalde nog uit te komen toestellen of een bepaalde beslissing die een bedrijf maakt aankaart een soort indringer, en op zijn zachtst gezegd een buitenstaander. Maar dan zijn er ook de bedrijven die je vanaf het begin een warm welkom geven. Die open en helder zijn in hun communicatie en begrijpen dat als je wereldwijd wil verkopen, je ook in je marketing campagnes en hun PR de gebruikelijke Chinese methodes niet altijd kan hanteren, omdat die zeker niet altijd werken in het Engels. Dat levert soms wel weer hilarische slogans op.
Ah vooruit mensen, ik zal één voorbeeldje geven: Een bedrijf dat een dunne telefoon wilde aanprijzen kwam met de volgende slogan "There is no thinnest, but thinner" ...even what?


maar goed, joke aside lieve lezer want de rugged tak van het Chinese concern KXD  (dat verschillende submerken heeft, waaronder Ken en Kenxinda) met de naam E&L Proofings, heeft ons laten zien dat het anders kan. Hun bijzonder ingetogen en altijd vriendelijke Sales Manager Helen, heeft ons een filmpje gestuurd. Geen poespas met maffe slogans, geen digitale renders van toestellen die opgepoetst zijn voor E&L. Nee, gewoon een rondleiding door hun assortiment. DIT maken we, kijk HIER maar naar... ik moet zeggen het overtuigt mij altijd meer als ik smartphones daadwerkelijk in werking zie, in iemands hand in plaats van op een gefotoshopte plaat. 

En omdat dat zo is gaan we binnenkort ook toestellen uitgebreid reviewen op een YouTube kanaal! maar daar over later meer, voor dat ik weer geheel afdwaal. E&L Proofings, een interessant merk dat volgens ons nog veel van zich zal laten horen. Vooral hun S30 en S60/S70 modellen die rugged zijn maar toch steeds meer richting consumenten telefoon gaan in plaats van een groot geel blok te zijn. (Al is het traditionele Geel/zwart ook bij sommige E&L toestellen terug te vinden (vooral de W serie). Maar goed. waarom zou ik het werk doen van Helen, die het jullie allemaal veel beter kan uitleggen en laten zien.
Kijk naar de video, en je zult begrijpen waarom we bijzonder blij zijn met dit bedrijf te mogen werken :)




Reacties