De Vernee Mars Pro: Vlaggenschip-waardig ONDER de 200 Euro?

Een ander Chinees budget-merk dat zeer zeker de moeite waard is en eigenlijk veel te weinig is genoemd door MVM is Vernee. Deze smartphone-producent heeft al menig toestel van hoge kwaliteit geleverd tegen alleraardigste prijzen. En ook hun nieuwste project de Vernee Mars Pro, die er elk moment aan kan komen is voorzien van een reeks bijzonder mooie specificaties. Laten we beginnen daar eens naar te kijken:

Aangedreven door MediaTek’s laatste mid-range chip de Helio P25, voorzien van een 2.5GHz Octa-Core CPU en een grafische Mali T880 chip, kan de Vernee Pro zich meten met menig ander vele malen duurdere smartphones. Ook multi-tasken zou geen probleem moeten zijn dankzij de dual-channel LPDDR4 6GB aan RAM geheugen. En met 64GB aan interne opslag zul je ook niet snel gebrek aan ruimte hebben op je harde schijf. 



Voor het scherm maakt Vernee gebruik van de laatste nieuwe TDDI FHD displays met een 1500:1 contrast en een ongelofelijke  500cd/m2 schermhelderheid. Daarmee stapt de Vernee Mars Pro dus simpelweg in de arena met  de 400+ euro vlaggenschepen zoals de One Plus 5 en de Samsung S8. 




Daarnaast heeft Vernee het net als Sony Xperia en Ulefone gewaagd een vingerafdrukscanner aan de zijkant van het toestel te plaatsen. Deze feature werkt bij de Vernee echter een stuk accurater als bij de varianten van de concurrenten. Dat komt voornamelijk omdat de Vernee Mars Pro een 360 graden scanner heeft ingebouwd die ongeacht hoe je je vinger op de scanner plaatst, deze kan herkennen. Vervolgens ontgrendelt hij het toestel met een enorme snelheid van 0.1 seconden. Prettig vlot dus. 




Ook op het batterij-vlak ziet het er goed uit. De Vernee Mars Pro zal uitkomen met een 3500mAh accu en aangezien die dus gekoppeld is aan de bijzonder zuinige Helio P25 processor zul je ongetwijfeld een 7+ uren aan schermtijd van de Pro mogen verwachten. En dat is netjes. Net zoals de de 18W snellaad-functie die er voor zorgt dat een half uurtje opladen voldoende is om met je toestel de dag door te komen. 




Al met al aardig wat smartphone voor de prijs van 179 euro in de Pre-sale!
Om je een goeie indruk te geven van de Vernee Mars Pro heeft Vernee al een mooie unboxing video uitgebracht. Deze kun je hier onder bekijken:




Reacties