Geotel komt halverwege Juni 2017 met de Amigo

Het Chinese Geotel is terug en brengt ons een video op YouTube waarin hun gloednieuwe, nog te lanceren toestel is te zien. De Geotel Amigo. Zoals we dat inmiddels gewend zijn van Geotel zal ook de Amigo waarschijnlijk uitkomen met een ongelofelijke prijs-t.o.v.-prestaties-ratio en staat inmiddels al op het wenslijstje van menig reseller, winkelier en journalisten die het toestel graag eens nader zouden willen bekijken of reviewen. 






Aangezien de smartphone nog niet officieel uit is zullen we het echter voorlopig moeten stellen met de door Geotel gelanceerde video. Zo kunnen we ergens naar uitkijken, aldus Geotel.


Zoals je straks in de video zult zien zal der Amigo er gladjes en dun uitkomen te zien verpakt in een strak vormgegeven volledig metalen behuizing en voorzien van een geweldig 5.2 inch scherm, gecoat in 2.5D glas. Ook krijgen we een glimp te zien van de, ietwat apart ontworpen 13MP camera met PDAF Autofocus, die de Geotel Amigo zal meekrijgen.






Qua specificaties weten we al dat het toestel zal draaien op een octa core CPU die op 1.3 GHz is geklokt en gekoppeld is aan 3GB aan RAM Geheugen, hetgeen toch je apps en spelletjes soepel zou moeten laten draaien. De Amigo zal een opslag-capaciteit van 32GB hebben, die tot 256GB is uit te breiden met een SD Kaart en verder is er een vingerafdruk-scanner aanwezig die het toestel in minder dan 0.1 seconde zal kunnen ontgrendenlen.

Officieel verwacht wordt de Geotel Amigo ergens halverwege Juni dit jaar, maar we weten allemaal dat zoiets kan uitlopen. In de tussentijd kun je natuurlijk op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen van de Amigo en andere toestellen van Geotel op hun eigen website! 




Reacties