Leagoo introduceert toestel met 18:9 Display

De  Chinese budget smartphone fabrikant Leagoo gaat het kennelijk ook steeds hogerop zoeken. Na verschillende geweldige lowrange tot midrange toestellen te hebben gemaakt en deze tegen zeer schappelijke prijzen te hebben verkocht, wagen ze zich nu ook aan hun bezelloze bijdrage:

De Leagoo KIICAA S8, die zoals de naam het al lichtelijk verklapt, sterk geïnspireerd is door de 18:9 schermverhouding van de Samsung S8, maar zo laat Leagoo weten, zullen ze er absoluut een eigen draai aan geven en is het nieuwe vlaggenschip absoluut geen S8 Clone.  

Maar dat is nog niet alles, we weten namelijk ook al welke chipset de KIICAA S8 mee gaat krijgen, het zal namelijk het eerste toestel ter wereld worden met de MT6763 chipset van MediaTek. Verder liet Leagoo nog wat specificaties los om oms alvast een indruk te geven: 4GB/6GB RAM, 64GB/128GB ROM, 5.72-inch/5.99-inch display met 1440×720 pixel resolutie. De variaties in de cijfers liggen eraan dat er naast de standaard-versie ook nog een KIICAA S8 Lite en een S8 Premium op de planning staan. De meest luxe, uitgebreide versie zal nog steeds onder de 300 euro grens blijven laat Leagoo weten. Wat dat aangaat blijven ze hun aanhang met de kleinere portemonnee (of de grotere denkvermogens die zich NIET door een merkje laten misleiden) wel trouw.





En voor iedereen die tussen de 250 en 300 euro nog te veel vind voor een smartphone, en een classy toestel wil en tevreden is met ietwat lagere specs is er natuurlijk nog altijd de zojuist verschenen Leagoo M5 Edge. Voor rond de 100 euro ben je dan in bezit van een toestel met een full metal body en  een waarlijk gebogen scherm zoals we dat van de S6 en S7 Edge kennen, en de MT6737T Chip die daarin zit is vlot en krachtig genoeg om al je dagelijkse dingen soepel te laten lopen. 100 euro mensen… je kunt dus bijna 10 Leagoo’s kopen voor één iPhone. Ik blijf het prachtig vinden. Goed tot zover weer een stukje Leagoo Nieuws!

En natuurlijk gaan we er niet uit alvorens we jullie niet alleen een render maar ook al een daadwerkelijke foto van het prototype laten zien van de Leagoo KIICA S8... Enjoy!





Reacties