Nieuws van E&L Proofings!

Nieuws van E&L Proofings

Vanmiddag kregen wij bericht uit China van één van de meest gerenommeerde rugged fabrikanten aldaar: Ken Xin Dah. Al jaren gespecialiseerd in het maken van bouw telefoons en waterdichte apparaten en smartphones komen ze me met een nieuwe serie toestellen en een nieuwe tak, met de wat makkelijker uit te spreken naam E&L Proofings.



Het paradepaardje van deze nieuwe S-serie, de S60 stond op het programma voor medio 2017. Naast de renders waarmee we het een hele tijd moesten doen verschijnen de laatste tijd steeds meer foto's en zelfs een video van de S60.  Wij bij Mercury View wisten echter al even dat dit interessante toestel er aan zat te komen, maar het bericht dat ons vanmiddag bereikte was dat de S60 volgens d fabriek die ze vervaardigd, halverwege juni klaar zal zijn met de productie van de eerste batch!





Deze met een octa core en 3 gig RAM uitgeruste volledig water- en stofdichte smartphone met de unieke backcover beschikt over veel interessante eigenschappen, zoals een goede camera en een 5.5inch scherm. Hij lijkt ook véél platter dan de gemiddelde rugged phone. Net als de Zoji Z6 hoort ook de S60 tot een generatie rugged toestellen die steeds meer op gewone consumenten toestellen lijken. We zijn erg benieuwd!



Reacties