Nog meer nieuwe Doogee Toestellen op komst!

We dachten het reeds gezien te hebben in de video die we laatst plaatsten waarin Doogee de werking van de camera op de Doogee Mix lieten zien. In deze clip fotografeert de camera van de Mix namelijk een viertal toestellen in elk een andere kleur, die we nog niet eerder hadden gezien. 

Vandaag bereikte ons het nieuws uit de Doogee kantoren dat er inderdaad naast de Mix die op 5 juni gelanceerd zal worden, nog 2 modellen op komst zijn. Het zou gaan om de Doogee X20 en de Doogee BL5000. Twee zeer verschillende type toetellen.

De X20 zal een toestel worden dat vooral zal draaien om de camera's. Dit Doogee toestel zal niet alleen maar een dubbele camera op de achterkant mee krijgen maar zal ook op de voorkant uitgerust zijn met een Dual Camera! Ook zal het toestel met een accu rond de 3500 mAh uitgerust zijn, en wij gaan er van uit dat dat waarschijnlijk dezelfde 3380 mAh batterij zal zijn die ook in de Mix zit.



De BL5000 wordt een heel ander verhaal. Alles wat we daar nu nog van weten is dat het een telefoon zal worden met rugged eigenschappen, maar een minder rugged uiterlijk. Bij de BL5000 zal de focus liggen op waterdichtheid, een strak en stijlvol ontwerp en een bijzonder goede camera. Het zal waarschijnlijk een zeer geschikte telefoon worden voor de liefhebbers van buitenleven.



Wordt vervolgd!



Reacties