Ulefone werkt aan een Wereldtoestel!

Ook het Chinese Ulefone laat de laatste tijd flink van zich horen, de bijzonder mooi ogende Gemini, dan de supernelle en uiterst betaalbare edge-to-edge smartphone de Ulefone Future vielen al extra in het oog evenals hun zojuist gelanceerde vlaggenschip de Gemini Pro. En ze lieten vandaag weten dat ze al weer bezig zijn aan hun volgende project de Ulefone T1. Een toestel met toch wel interesante hardware. Check dit:

De Ulefone T1 zal beschikken over Global 4G LTE connectiviteit en dus 25 frequentie-banden en 5 telecom-types ondersteunen, hetgeen in de praktijk inhoudt dat het toestel waar ook ter wereld gewoon zal functioneren.

De ondersteunde banden zullen zijn: (B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17/B19/B20) voor FDD-LTE en (B38/B39/B40/B41) voor TDD-LTE. Daarboven op zal de Ulefone T1 ook werken met LTE CAT6.




Maar de verrassingen houden daar niet op, de T1 zal volgens Ulefone de nieuwe MediaTek Helio P25 SoC hebben met een kloksnelheid van 2.6 Ghz. Deze fijne snelheid wordt dan ook nog eens gekoppeld aan 6GB hoge snelheids LPDDR4 RAM Geheugen. Hopelijk zal de T1 ook een  accu meekrijgen die al dat moois de hele dag door laat komen, zonder tussentijds aan het infuus te moeten. Wij wachten af.


Reacties