Wat kan je de komende tijd van Mercury View Mobile verwachten?



Ook al is het zomerperiode en zal het gedurende de vakantiemaanden ook bij ons wat rustiger aan toe gaan, hebben we toch nog 3 mooie reviews op het programma staan de komende tijd.

Zo heb ik jullie beloofd de prachtige rugged BV7000 van Blackview met jullie te reviewen, En dat gaan we dus zeer binnenkort doen, en ...jawel... het is zo ver, dit zal tevens de eerste review zijn die ook video-onderdelen zal bevatten. We zijn nu nog leuke shoots aan het bedenken en uitvoeren om jullie alle aspecten van deze indrukwekkende smartphone te laten zien.






Dan gaan we een meesterlijk goedkope 5.7 inch phablet van Leagoo met jullie bespreken. De Leagoo M8 Pro. Deze van Gorilla Glass 4 en van Dual Camera voorziene smartphone ziet er indrukwekkend uit, en is voorzien van alleraardigste specs, maar voor DIE prijs? Kan dat wel, of is er een addertje onder het gras? Kijk binnenkort met ons mee en kom erachter.


Afbeeldingsresultaat voor leagoo m8 pro gold


En last, maar ZEKER not least, de Doogee F7. 
Alweer een Doogee? Ik moest er zelf ook een beetje om gniffelen en het wordt steeds lastiger jullie te overtuigen van het feit dat ik echt niet door ze betaald wordt haha. Maar tot nu toe waren de toestellen die we hebben getest telkens weer van degelijke bouw en functionerend. En dan is de F7 nou eenmaal een toestel waar je moeilijk om heen kan? Waarom? Omdat ie van de buitenkant een niet onmiddellijk uit de band springt. En er toch een Helio X20 processor in het toestel ligt die maar liefst door TIEN KERNEN wordt aangedreven. Ja luitjes jullie lezen het goed een Decacore toestel met 4GB RAM, 21MP camera en ... pfff laten we even eerlijk zijn,,, 10 kernen?? Dat lijkt me interessant genoeg.  Alleen al het feit dat het het eerste toestel dat we ooit hebben mogen testen met een Helio X20 aan boord is, maakt dat ik er in ieder geval reuze veel zin in heb!


Afbeeldingsresultaat voor doogee f7 gold


Oh ja, uiteraard wachten wij ook nog steeds op de Doogee Mix en de rugged 5.5 inch (!!) E&L S60. Daarvan is nog niet precies bekend wanneer ze aan zullen komen. Anyway...genoeg vermaak voor de komende zomerperiode zou ik zeggen. Hopelijk kijk je met ons mee!

Reacties