De nieuwe Vernee M5 onthuld: Het alternatief voor de Umidigi C-Note 2 ?

Het Chinese Vernee kondigde pas geleden hun nieuwste toevoeging aan hun line-up aan. De Vernee M5, een toestel met de handzame 5.2 inch schermgrootte. Ondanks dat de Vernee M5 dan misschien niet het meest innovatieve design heeft mee gekregen ziet het toestel er ongelofelijk strak uit.

De bouwkwaliteit van Vernee is stijlvol, elegant en degelijk en de volledig metalen body van de M5 onderstreept dat laatste. Vandaag heeft Vernee voor het eerst een video uitgebracht waarin de M5 van alle kanten te zien is. Het in koelblauw metallic en stijlvol matzwart te verkrijgen toestel laat alleen al aan deze kleursetting (en aan de reclame-foto's) duidelijk zien dat Vernee klaar is de concurrentie aan te gaan met de Umidigi C Note 2. De prijs van het toestel is nog niet bekend.





Ook qua hardware is het duidelijk dat de M5 in de klasse van de C Note 2 valt. De Vernee is uitgerust met een Mediatek MT6750 octa-core 64-bit processor, 4GB aan RAM en dan is er de keuze tussen een interne opslag van 32GB of 64GB. Het scherm is een 5.2 inch full HD IPS Scherm en daarop kun je onder andere de foto's bekijken die je kan schieten met een 13 megapixel camera achterop en een 8 megapixel selfiecamera aan de voorkant. Ook de batterij zou met zijn 3300mAh voldoende moeten zijn om bij gemiddeld gebruik de dag door te komen.  De Vernee M5 wordt aangestuurd door Vernee's eigen VOS 1.0, een schil die Android 7.0 Nougat als basis heeft. Wil je meer weten over de Vernee M5 en de andere Vernee modellen kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op Vernee's website. Of... je blijft ons gewoon volgen, want uiteraard houden we jullie óók verder op de hoogte!



Reacties