De Vernee Mix2 doet het gelijk goed: Bezel-less EN 18:9 scherm!

Na dat zowat ieder Chinees telefoonmerk óf een Mix óf een 18:9 toestel heeft uitgebracht, moeten ze bij Vernee gedacht hebben: Laten wij ook eens meedoen! Maar in plaats van óók een Mix en een 18:9 toestel uit te brengen dacht men bij Vernee net iets buiten de box: Waarom niet een combinatie van beide? 

En ziedaar de Vernee Mix2 was geboren! Momenteel weten we nog erg weinig van het komende toestel. Er is sinds een paar dagen een teaser video op YouTube te vinden, maar die laat ook beijster weinig over het toestel los. Vandaag deelde Vernee echter de eerste set echte foto's van hun nieuwste telg!




Op de foto's is het duidelijk zichtbaar, de beste eigenschappen van de Vernee Mix2 zijn het 6 inch Full HD scherm en de 18:9 beeldverhouding.




Als je de Vernee Mix2 vergelijkt met andere toestellen zie je duidelijk het toestel kleiner is of even groot is als andere smartphones met slechts een schermdiagonaal van 5.5 inch.





Het moge duidelijk zijn de Vernee is een prachtig mooi toestel om te zien, we vragen ons alleen af hoe het met vingerafdrukken gaat uitpakken. Eerlijk is eerlijk, de Vernee Thor is voorzien van een geweldige vingerafdruk-werende laag, dus ergens hoop ik erop dat het met de Mix2 ook wel goed zal komen.




Verder zien we duidelijk de dual camera op de achterkant. Ben erg benieuwd hoe dat gaat werken aangezien dit het eerste toestel met dual camera set up is van deze fabrikant. 




Zoals reeds gezegd, weten we over de specificaties momenteel nog verder niets, dus daar zullen we een andere keer op terug moeten komen. Tot die tijd kunnen we in ieder geval "Oh!" en "Ah!" roepen over het ontwerp! Uiteraard zullen we op de hoogte houden zodra wij meer weten!

Reacties

  1. Geen reactie op bovenstaand bericht maar even melden dat ik via deze site een prima mobiele telefoon heb gevonden. De Bubloo S8. Heerlijk ding.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten