Verslaat Doogee Samsung en LG in de race om het buigzame scherm?

Bij sommige nieuws-items die ons uit China bereiken moet ik toch wel even achter mijn oren krabben. Het laatste nieuws van de inmiddels bekende Doogee is duidelijk zo een geval. 

Je herinnert je vast nog een paar jaar geleden toen Samsung en LG beiden toestellen met gebogen schermen uitbrachten de Galaxy Round en de LG G Flex. Deze toestellen waren eigenlijk een soort doodlopend pad ingegaan en er is nooit echt een opvolging op gekomen al schermen beide bedrijven nog steeds dat hun developers druk bezig zijn met gebogen en buigzame scherm-technologieën.



Welnu, het lijkt erop dat er een nieuwe deelnemer in de race is verschenen, althans als we het nieuws van reviewer Evan Blass van Evleaks moeten geloven. Hij communiceerde gisteren een nieuwsitem dat Doogee volgend jaar al een toestel met een gebogen scherm uit zal brengen. Er is in sommige meldingen sprake van gebogen in andere weer van buigzaam, hetgeen natuurlijk nog indrukwekkender zou zijn, maar mijns inziens ook stukken minder waarschijnlijk. Laten we niet vergeten dat we hier te maken hebben met Doogee, het bedrijf dat al vaker gigantische specificaties van aankomende modellen heeft beloofd, en deze dan, naar mate de lanceerdatum dichterbij kwam steeds verder naar onder afroomde... dus in dit geval ben ik wat sceptisch: seeing is believing!




De bijgeleverde foto's tonen echter wel een, toch duidelijk buigzaam lijkend scherm met een Doogee logo daarop. Wat kan ik zeggen.... Ik ben echt met stomheid geslagen. Als dit klopt, maakt Doogee in één klap naam, maar het kan ook weer eens met een onderkoelde sisser aflopen, zoals het met de eerste versie van de Doogee Mix ging.  Weer iets om in de gaten te houden in ieder geval. Wil je ook op de hoogte blijven. Subscribe op ons blog of ga like onze facebook-pagina.



Reacties